Vloerverwarming op staalmatten

Indien het infrezen van uw vloer niet mogelijk is, biedt het gebruik van krimpnetten een goed alternatief. Bij deze methode worden de vloerverwarmingsslangen op de krimpnetten geplaatst. Deze methode wordt toegepast als u nog een cement dekvloer moet storten, zoals bij verbouwingen of nieuwbouwprojecten. Krimpnetten kunnen alleen geplaatst worden indien er geen dekvloer aanwezig is. De voordelen van deze methode:

  • Een goedkope manier van installeren;
  • Installatie in één dag;
  • De vloer kan direct na de installatie afgewerkt worden.

Wat doen de specialisten van ComfortFloors?

Kiest u voor vloerverwarming op staalmatten, dan brengen de specialisten eerst een reflectiefolie op de ondergrond aan. Op deze manier wordt warmteverlies tegen gegaan. Op deze folie worden vervolgens de gegalvaniseerde krimpnetten geplaatst. De verwarmingsslangen worden in een slakkenhuispatroon op de krimpnetten geplaatst. De warmte wordt zo het beste verdeeld en de opwarmtijd is overal gelijk.

Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor vloerverwarming op staalmatten en wilt u vrijblijvend advies van onze specialisten? Neem dan contact op met ComfortFloors. Dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van vloerverwarming kunnen zij u uitstekend adviseren.